Föreningen samlas i sommarens prakt,
med planer och ritningar, allt är på vakt.
Köket ska växa, bli större och nytt,
med maskiner och bänkar så blankt och så snyggt.
Vi firar in sommaren och Malins examen 🥳☀️⛱️!
Varmt välkommen till oss på Fontänhuset Sandviken!
Vi är tacksamma för alla besök och support som vi fått hittills under året tex. som idag när @mansmontell och @myleus åt lunch tillsammans med oss 🍛.
I ett Fontänhus finns många varierande arbetsuppgifter där vi arbetar sida vid sida och här är du alltid viktig, önskad och behövd ♥️. Denna vecka har vi även haft besök av biträdande hälso- och sjukvårdsdirektör och chefssekreterare.
Invigning och 1 års jubileum i ”nya” huset för Fontänhuset Sandviken den 24/5, vilken fantastisk dag 🥳. Tack alla inblandade 🤗!
Fix ute och inne, flera härliga besök, ett årsmöte och en hel del friskvård ☀️🏃‍➡️🏃‍♀️‍➡️🎂.
Vi är stolta över @fontanhussverige och det värdefulla arbetet varje fontänhus gör för personer med psykisk ohälsa! En enormt givande konferens arrangerad av @fontanhusetorebro  Tillsammans gör vi skillnad! 🏠♥️ #sverigekonferens2024
Många fina möten, planering inför våren och en hel del förberedelse inför framtiden 🧹🌸💻. #fontanhusetsandviken #bessemer
Självklart ska även terapihunden Spencer vara med på enhetsmötet🐶 Vi avslutar en vecka fylld av trevliga sammankomster med tacofredag och hemgjorda tortillabröd!🌮
Utbildning i den sociala utvecklingsstrategin av Linda från Spira och en trevlig påsklunch avslutade vi den stilla veckan med. Glad påsk 🐣! @spirasandviken
Veckan har rullat på, den har bjudit på många intressanta besök och härliga arbetsuppgifter. Precis som en vecka ska vara🤩!
Teamwork makes the dreamwork💪🏻💻🍝🧹
Internationella kvinnodagen firades med pompa och ståt. I veckan har vi även haft finbesök av hälso-sjukvårdsnämnden, samordningsförbundet och arbetslivsförvaltningen. Personalen har också hunnit med att besöka @fountainhousesthlm. En härlig och fullspäckad vecka med andra ord.
Idag firar vi att vår ”exceldrottning” Maria medlem nr 22 skrivit på medlemskap och hon hälsar att vi alla bara ska vara oss själva. Välkommen Maria 😄!
Fontänhuset Nyköping bjuder på veckans porträtt i kampanjen Psykisk ohälsa har många ansikten — genom medlemmen Tessan!
Medlem nr 21 Indira firas med bananmuffins . I veckan har vi även haft finbesök av Soc och Kärnhuset. En fullspäckad vecka med andra ord 🧁💪🎉
En fullspäckad fredag med ösregn, men i huset sjunger vi i alla fall ☔️!
Fredagsfeeling med extra baktanke 🥖. Frallorna var fantastiskt goda innan det uppfriskande rörelsepasset - kan man få ett bättre avslut på veckan?
Tack @ringblommanisandviken för den fina blomman och de givande samtalen. Tänk vilka viktiga uppdrag våra verksamheter har 💕.
Finbesök av Fountain House Stockholm. Hur många bra tips kan man få under två dagar?  MASSOR! Tack Fountain House Stockholm 🤩!
https://fontanhushbg.se/
https://www.instagram.com/fontanhuset.helsingborg/
https://www.facebook.com/fontanhuset.helsingborg
Nya beslut efter veckans husmöte och nu behöver listorna uppdateras📄.
Ett trevlig besök av Ekonomienheten, rehab, från Individ- och familjeomsorgsförvaltningen.
Välkommen Carola, husets 19:e medlem!
Hälsa på schemat varje dag efter den goda lunchen som idag bestod av härlig kålpudding.
Hey Ho 🎄 Första Julbordet på Fontänhuset i Sandviken med en familjär och mysig känsla 🎄.
🎅 God Jul 🎅 .
.

@fontanhusetsandviken
Socialtjänsten på besök för en rundvandring i vårt fina hus 🏡
Att skapa goda utvecklingsvillkor för barn och unga är ett långsiktigt arbete. I Sandvikens kommun heter satsningen SPIRA och den bygger på det vetenskapliga förhållningssättet communities That Care - CTC. Trygghet, tillhörighet och framtidstro ska vara en central grund för alla barn och unga i Sandviken och igår fick vi en inspirerande workshop om detta. #Spirasandviken
Anna-Karin Broman från Bessemer kom och hälsade på 😊
Fortbildning i Supported Education tillsammans med fantastiska medarbetare i ”Fontänhussverige”. Ser fram emot morgondagen 🙌🏻📚! #misakompetens #sverigesfontänhusriksförbund
Idag blev Niklas husets 17:e medlem. Varmt välkommen!
Trevligt besök av CVL, stort intresse och Stines goda fika.
Fontänhuset Nyköping bjuder på veckans porträtt i kampanjen Psykisk ohälsa har många ansikten — genom medlemmen Lukas!
Idag står IPS-utbildning på agendan något som kommer vara en bra metod i vårt kommande arbete med vägar ut 📚.
Finbesök av Stiftelsen den Göranssonska fonden, vi tackar och bockar för den fina presenten.
Husets produktion av julkort har startat, först ut är Karro!
Psykisk ohälsa har många ansikten!
Idag har vi haft huset fullt av besök, först var Sanna och Oliver från Meborgarservice här sedan kom flera av våra boendestödjare hit. Tack för besöket!
Idag har vi haft Thessa och Bosse här på besök, vi fick en historielektion om Sandvikens historia och speciellt vårt hus historia. Tack Thessa och Bosse från Kommunarkivet Sandviken!
Idag har vi haft Medborgarservice på besök, de fick avnjuta Stines goda kaka.
Idag har Linnéa Wickman (S) varit här på besök, många goda samtal och sköna skratt hade vi tillsammans.
Finbesök av Spencer, han har det varmt och skönt när vi äntligen lärt oss hur bergvärmen fungerar.

Boka besök - intresseanmälan

Ring oss eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Vi strävar efter att besvara alla förfrågningar inom 24 timmar på arbetsdagar.